SOMMARJOBBA FÖR UNF?!

Nu söker UNF 38 Kamratkretsen just dig som är född 2003 eller 2004 och bor i Växjö kommun till ett fantastiskt sommarjobb på vår härliga Storön! Jobbet innebär att under tre veckor arbeta med att utveckla ön till att bli en ännu bättre plats för fantastisk UNF-verksamhet. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara att måla om, rensa i förråd och göra utemiljön ännu finare, men det kommer också finnas möjlighet att komma med egna förslag på vad som behöver göras. Det bästa är att du inte behöver några förkunskaper, utan vi kommer finnas på plats och hjälpa till.

Jobbet kommer att vara under vecka 27-29 och bestå av totalt 60 arbetstimmar. Lönen är 63,39 kronor/timme, plus semesterersättning på 12 % vilket totalt blir 71 kronor/timme.

Låter detta intressant? Vad roligt! Eftersom sommarjobbet genomförs med stöd från Växjö kommun finns det lite formella krav som du måste uppfylla för att vi ska få anställa dig. Du kan läsa de i helhet nedan men förutom att du är född 2003 eller 2004 och bor i Växjö kommun behöver du också skicka in en enklare lista över vad du har haft för tidigare jobb, vilken skola du har gått på och kanske vilka uppdrag du haft i UNF eller andra föreningar, tillsammans med en kortare text om vem du är som person. Detta kallas för CV och personligt brev och är något som är viktigt att känna till när du ska söka andra jobb i framtiden. Du måste också söka minst ett annat sommarjobb.

Det finns fyra platser tillgängliga, så om du är intresserad tar vi gärna emot ett mail till storon@unfkronoberg.se med ditt CV och personliga brev. Vi behöver ditt mail senast 19:e mars.