Information Storön

UNF 38 Kamratkretsen hyr ut Storön, som ligger i vackra Toftasjön strax utanför Växjö i Kronobergs län. Ön består av en större stuga (med sovsal, kök och föreläsningssal), en mindre stuga (med kök, sovrum och vardagsrum) samt en mysig kombination av gräsytor och skog. Ön har flera badplatser, och en bastu att värma sig i efteråt. Det passar lika bra att hyra ön för en kvällsaktivitet med fotbollslaget eller skolklassen som att hyra för att arrangera läger i flera dagar.

Storstugan

Stugan som är som gjord för att ha som inomhusbas när ni är ett lite större sällskap. Storstugan med kök, föreläsningssal/matsal och sovsal med fasta bäddar kan användas för samtliga lägerdeltagare när det är dåligt väder, eller bara för att ta en paus från solen när det är bra väder. De olika salarna är dessutom sammanbyggda med ett stort trädäck som kan användas för att äta mat eller ha samlingar.

KN-stugan

KN-stugan är perfekt för dig som vill komma ut i naturen och iväg från stadsbruset men ändå vara nära bebyggelse! Stugan ligger, precis som hela ön, bara en tur med roddbåt iväg från Växjö, har bäddplatser för fyra, ett vardagsrum och ett helt nyrenoverat kök utrustat med rinnande vatten, kokplatta, kylskåp och det som kan behövas för en härlig semester. Utanför stugan finns en veranda och en större gräsyta som där bara fantasin kan hindra möjligheterna!

Frågor? Skicka ett mail till storon@unfkronoberg.se.

Hyr ön gör du enklast här.

Eftersom ön ägs av en förening inom Ungdomens Nykterhetsförbund gäller nolltolerans mot alkohol på ön.